Марта Вачкова остави всички без думи

Гласувайте за статията

Актрисата се появи в компанията на двама гардове

Едва ли някой е предполагал, че актрисата Марта Вачкова, която е широко скроен и напълно естествен човек, е способна на подобно нещо.

Факт е, че от известно време насам Марта Вачкова използва услугите на бодигард (досущ героинята на Уитни Хюстън в едноименния филм).

Марта Вачкова дори се появи не с един, а с двама, при това неслучайни гардове. Чаровната актриса се появи в любопитната компания на Димо Алексиев и Алекс Алексиев.

Марта Вачкова

Актрисата се появи в компанията на двама гардове

Сестра Жекова от „Откраднат живот“ публикува фотоса с колегите си. Под снимката тя написа: „Жекова не може с един бодигард. Нужни са й двама!“

Съвсем естествено публикацията предизвика лавина от коментари, а фенките на актьорите веднага си проличаха с изказвания като: „Специално тези двамата никой няма да ги откаже“.

По всяка вероятност снимките са направени по време на снимачния процес на „Откраднат живот“, където и тримата имат ключови роли.

В последно време целият живот на Марта Вачкова е свързан с филма, предава „Телеграф“.
Единствена дъщеря на актрисата – Рада, замина за половин година в Португалия, където ще продължи обучението си.

За да не усеща липсата й, Марта не спира да пътува. Компания в пътуванията винаги й прави Владо Пенев, както и част от останалите актьори в „Откраднат живот“, отбелязва zajenata.bg, позовавайки се на информация на „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар