Кристиан Костов стана жертва на…

Той е категоричен, че не е ничия собственост
0

Той е категоричен, че не е ничия собственост

Откакто стана звезда у нас и в чужбина, покрай Кристиан Костов не спира да се шуми.

Талантливият певец с български корени предизвика противоречиви отзиви с последната си актуална визия.

Сега обаче причина да се заговори отново за него е фактът, че Кристиан Костов е станал жертва на телефонен тормоз от страна на негови фенове.

Кристиан Костов
Той е категоричен, че не е ничия собственост

Припомняме ви, че звездата на Костов изгря благодарение на риалитито „X Factor“. Той успя да направи впечатление със зрелия си, кадифен глас и дълбока емоционалност. Последва грандиозен успех за България, когато Крис успя да ни класира на заветното 2-ро място в песенния конкурс „Евровизия“ – нещо, което досега не се бе случвало.

След огромния успех обаче, той напусна страната и започна да покорява световната сцена. Превърна се в истинска сензация в Китай, където участва в популярното предаване „Singer 2019“. Записа дует с победителката от Полша в „Детската Евровизия“ 2018, а после замина за Америка. Там прекара известно време в Ню Йорк, преди отново да отпътува за Китай.

Силно впечатление направи фактът, че е пораснал и значително се е променил, повлиян от K-Pop културата. Сегашният му вид се приема противоречиво от почитателите му. Част от тях го одобряват, докато други – не съвсем.

Сега обаче Кристиан Костов, е изправен пред по-голям проблем от това, как феновете приемат визията му. Певецът, който работи по нови проекти, сам проговори за него.

Използвайки официалната си страница в Инстраграм като трибуна, той сподели, че е жертва на преследвачи и телефонен тормоз.

„Като артист съм свикнал да си правя снимки, видеоклипове, селфита, и др. Схващате идеята, нали?
И така… днес имах бизнес среща, затова се събудих много рано, но нито се чувствах добре, нито изглеждах така. Просто не беше най-добрият ми ден.

Реших да отида да си взема шоколадово мляко, за да се развеселя, но там ме чакаше човек (все още не знам как е разбрал къде точно ще бъда, но както и да е…).

Той ми каза: „Здравей, Крис, нека да направим селфи“. Любезно помолих да не се снимаме точно днес, а също и да не ме върви след мен, защото не съм в настроение. Не за първи път го виждам, със сигурност ЗНАМ, че вече имаме поне 5-7 селфита. И така… взех си нещата и тръгнах, но видях как той тича наоколо, търсейки ме, като междувременно се обажда на някого. Отидох на срещата.

Младият изпълнител се видя в чудо

30 минути по-късно приключихме и когато излязох навън, ме чакаха четирима по-големи хора, които настояваха да се снимаме. Изтъкнаха, че са чакали да изляза в продължение на 1 час. Нещо повече – казаха ми, че съм ДЪЛЖЕН да го направя, защото съм публична личност и нямам право на лично пространство. Отново любезно отказах, защото се плаша от хора, които ме дебнат и преследват.

Тогава избягах с една приятелка, докато наш близък остана, водейки разгорещен спор с тях. Сега получавам съобщения, изпълнени с омраза (не знам как са научили телефонния ми номер, но вече дори не се изненадвам), в тях се пише: „Тъжно е, че някога обичах работата ти, понеже ти си голям боклук, мършав пед*раст… (хомофобия, здравей) Върни се във Виена“ и т.н. и т.н.

Ще го кажа веднъж. Аз не съм „нещо“ или нечия „собственост“. Имам собствени чувства и свободна воля. Чувствам се отговорен за действията си спрямо хората, които ме подкрепят и се опитвам да достигна очакванията на всички – да бъда добър човек. Но не можете да си представите колко пъти другите са груби“, пише в публикацията си Кристиан Костов.

Очевидно думите му са докоснали феновете му, защото по-късно, като коментар към статуса си, той благодари за хубавите съобщения, които е получил.
Руската звезда – Дима Билан, също не остана безразличен към написаното и подкрепи Кристиан Костов.

„Не всички хора са човечни, има и такива, които преминават всички граници! Всеки има право на свое пространство, в което да се чувства свободен, а личният живот е закон! Но има и още едно правило – светът е несъвършен“, гласи посланието на изпълнителя към Кристиан, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.