Какво се случва с Корнелия Нинова? Не прилича на себе си

Гласувайте за статията

Лидерът на червените редици напълня драстично

Мнозина се запитаха какво се случва с лидера на червените редици Корнелия Нинова.

Напоследък тя не прилича на себе си и далеч не в добрия смисъл на думата.

Очевидно напрежението около предизборната кампания за местния вот през октомври се отразява зле на лидерката на БСП Корнелия Нинова. В последно време шефката на социалистите е напълняла драстично. Въпреки това обаче тя се опитва хитро да прикрие бонус килограмите за пред телевизионните камери със сака и ризи с дълъг ръкав.

Корнелия Нинова

Лидерът на червените редици напълня драстично

Дори в разгара на лятото Нинова пак подбираше по-затворени тоалети, за да прикрие наедрялата си фигура. За официална среща преди дни червената лейди за пръв път се бе издокарала с елегантна черна рокля.

Късите ръкави на тоалета се оказаха моден гаф за Нинова. Именно от тях си пролича, че ръцете ѝ са видимо наедрели. От снимките се вижда, че социалистката е понапълняла и в лице.

Макар 50-годишната шефка на левицата да полага усилия да държи свеж и младолик вид, народът е казал, че човек от всичко може да избяга, само от годините си – не. Преди време служители от „Позитано“ 20 разкриха, че Корнелия Нинова е прибягнала дори до по-радикални мерки, изглаждайки бръчките си с ботокс.

Корнелия Нинова е натрупала доста килограми

Отслабването обаче е далеч по-трудоемко от това да посетиш специалист за инжекция с филъри. Корнелия Нинова все се оправдава, че нямала време за диети. Преди години самата тя шашна парламента с непозната дотогава вталена фигура. В периода, когато изчезна от активната политика, след като Станишев я уволни от зам.-министерския ѝ пост, при завръщането си Нинова изуми всички, появявайки се с 20 килограма по-слаба.

После се разбра, че ключът към успеха на тогавашното ѝ отслабване била иглотерапията. Известно време социалистката успя да задържи кантара на едно място. Напоследък обаче цифрата му отново е тръгнала във възходящ ред.

Иначе в натоварените дни Корнелия Нинова почти нямала време да хапва. Рядко ходела и по ресторанти. За нея се знае, че е домошарка и изкусна кулинарка. Самата тя признава, че пред близките си е съвсем различен човек.

„Наложих си вкъщи да съм друга. Да изчистя, да сготвя. Миризмата на домашен боб – това ме връща към детството. Може би компенсирам външната агресия с това да съм жена. Имам нужда да се чувствам жена. Приятно ми е, човешко е. Навън съм някакво желязо…“, откровеничи Нинова, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар