Голяма промяна в живота на Алекс Сърчаджиева

Гласувайте за статията

Най-накрая и в нейния живот да се случи нещо хубаво

Сериозна промяна настъпи в живота на Алекс Сърчаджиева.

След множеството изпитания, пред които я изправи животът, най-накрая се прокрадна и лъч светлина в дъното на тунела.

Запознати издават, че от новия театрален сезон, звездите от трупата на Сатиричния театър като Алекс Сърчаджиева, Силвия Лулчева, Кирил Ефремов и редица други, ще получават с 40% по-високи надници.

Алекс Сърчаджиева

Очаква се скоро да бъде обявена датата на премиерата

Новината бе съобщена лично от шефа на Сатиричния театър – Калин Сърменов.
Макар и повишени, парите не надхвърляли средната за страната брутна заплата от 1200 лева. Заради това повечето от актьорите на щат в Сатирата, както и в останалите театри у нас са принудени да запълват бюджета си и с други изяви.

Скоро се очаква да бъде обявена датата на премиерата

Най-успешна в момента е Алекс Сърчаджиева, която гледаме и в ролята на водеща на приключенското риалити „Игри на волята“. Освен това тя играе и в две театрални представления – „Терапевти“ и „За какво ни е Дон Кихот?“, като в момента по идея на Сърменов подготвяла и моноспектакъл, посветен на живота ѝ.

Той ще бъде нейната изповед пред публиката и се очаква съвсем скоро да бъде обявена и дата за премиерата. Междувременно Сърчаджиева се справя като героиня, лавирайки между тв изявите си, репетициите и ангажиментите на водеща на корпоративни събития.

Актриса не разчита на помощ от никого и сама се справя с битовите сметки, собствените си разходи и тези на дъщеричката си от Иван Ласкин.
9 месеца след внезапната му смърт голямата му любов все още не си е стъпила съвсем на краката.

Наскоро Алекс Сърчаджиева сподели, че снимките на „Игри на волята“ са успели за момент да я откъснат от суровата действителност и неутешимата тъга. Но откакто се прибрала в София, проблемите отново я налегнали. Тя все още изпитвала страх с дъщеричката ѝ да нощуват сами в семейния дом, където с Иван бяха щастливи години наред.

Най-често гостува на близките им семейни приятели – рокаджията Димитър Ковачев – Фънки, и съпругата му. От тази есен наследничката на Иван и Александра пък е ученичка в трети клас и актрисата непрестанно се разкъсвала между работните ангажименти на няколко места и воденето на София на училище, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар