Тежка сватба във фамилията на Тодор Живков

Гласувайте за статията

Тед не е стъпвал в родината си от детските му години

Запознати издават, че внукът на бившия Първи – Тодор Живков, който носи неговото име, е минал под венчило.

Тодор Живков-младши се е венчал за рускинята, която е майка на двете му деца – красивата Вероника.
Той живее с нея от доста време на семейни начала. Красавицата повече от 17 години се развива в сферата на фризьорските услуги, като последно се е представяла за вицепрезидент на мощна верига от салони за красота.

Тодор Живков

Тед Живков със съпругата и дъщеря си

До момента нито Вероника, нито дъщеричката и синът на внука на Тато, който зад Океана се представя и е популярен с името Тед Влад Живков, не са идвали в България. В Щатите обаче водели почти холивудски живот.

Благодарение на покера и посещенията на казина, които са се превърнали от страст в професия на Живков-младши, той вече намира място в списъка на американските богаташи. Внукът на Тато се шири в имение в Калифорния, оценявано от брокерите на внушителните 5 милиона и 800 хиляди лева.

С баща му Владимир Живков не общуват от дълги години

Тодор е син на Владимир Живков, но с баща му не си общува от дълги години. През ноември 2019-а Тед ще навърши 38. Откакто е емигрирал обаче, кракът му не бил стъпвал на родна земя. В Америка той се озовава още като дете, когато майка му Маруся, която продължава да живее с него и семейството му, решава да избяга от бившия си мъж Владко. И досега внукът на Тато не желаел да го свързват с родната му страна и поради тази причина сменил и името си.

Докато той се къпе в лукс, баща му Владимир, който през юни навърши 67 години, е принуден да оцелява с пенсия от 420 лева. Владко все още живее с последната си съпруга в наследствената си къща на улица „Секвоя“ в столичния квартал „Бояна“. Въпреки информацията, че е закъсал сериозно със здравето, жена му разкрива, че положението му не е чак толкова лошо. Единственият му проблем бил, че изпитвал трудности да се придвижва без помощ. Често му било мъчно за сина му Тодор, а двете си внучета не бил виждал даже и на снимка.

Момиченцето на Тед от тази година е четвъртокласничка и е бъдеща тенис надежда с редица купи от детски турнири. По-малкото ѝ братче пък ходи на детска градина и се интересува живо от фауната, пише retro.bg.

Тодор Живков

Наследниците на Тед Живков

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар