Вдовицата на Ангел Свинаря разказа играта на бившите му

Гласувайте за статията

Елена възнамерява да си върне всички дарове, направени от съпруга й

Вдовицата на месарския бос Ангел Тенев, по-известен като Ангел Свинаря, разказа играта на бившите му.

Запознати издават, че Елена е започнала поетапно да изземва колите и скъпите дарове, които приживе мъжът й раздавал на любовниците си.
При все, че с милионера отдавна бяха разделени, нямат официален развод. Това я прави пряк наследник на Ангел Свинаря, заедно с двете им деца.

Ангел Свинаря

Елена възнамерява да си върне всички дарове, направени от съпруга й

Пред близките си вдовицата се зарекла да съди всяка една от златотърсачките, отказала да върне щедрите дарове от съпруга й.
„Става въпрос за милиони. Ангел подаряваше коли на фолкпевици само защото са дошли да пеят в резиденцията му. Да не говорим какви дарове правеше на онези, които се „раздаваха докрай“, разказват негови приближени.

Именно по този начин една от последните спрягани негови любовници Роси Иванова се сдобила с тузарското си Порше Кайен за 100 000 лева. 63-годишният бонвиван навремето зарадвал и фолкпевицата Анелия с луксозен автомобил, който обаче фурията бързо препродала. Подарените коли били сред най-скромните жестове, на които Свинаря бил способен. „Заслужилите“ му любовници получавали 2-стайни и 3-стайни апартаменти, а диамантените бижута ги раздавал като бакшиши за „добре свършената работа“.

Неслучайно след смъртта му попфолкът потъна в скръб. Родните чалга диви били на тръни вдовицата му да не им изземе колите и апартаментите. „Някои ще изгорят, други, които са били по-дискретни, може и да запазят даровете си. Доста от плеймейтките, на които подаряваше бижута за десетки хиляди, днес се правят, че не са го познавали“, клатят глава авери на Ангел Свинаря.

Припомняме, че той бе намерен от шофьора си в безпомощно състояние в резиденцията си край Старозагорските минерални бани. Напът за болницата издъхнал. „Алкохолът и наркотиците го убиха. Изпиваше на ден по бутилка уиски, черният му дроб вече отказваше“, заключват запознати, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар