Николета призна за Роналдо: Дори не са разменили две думи, било пиар!

Николета призна за Роналдо: Дори не са разменили две думи, било пиар!
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова дори не си е разменила две думи с Роналдо!

Мечтата на прохождащите футболисти Николета Лозанова и португалската златна топка Кристиано Роналдо в крайна сметка не са правили туй-онуй на спуснати завеси.

Николета

Николета и Роналдо – нищо подобно!

Препечената на солариум знаменитост от Караджово успя да влезе в списъка на италианския сайт МСН, изброяващ завоевания на футболиста, след като за аферата им се заговори още през 2016 година. Ни Ло обаче сама признала, че в аферата нямало нито зрънце истина.

„Виждала съм се Кристиано два пъти на официални събития – веднъж в Милано и веднъж в Испания. Дори не сме говорили”, признала за измамата пред колежки бившата на Валери Божинов. Тя обяснила още, че вербувала приятеля си Венелин, за да лъже за нея.

Той я придружавал, а тя го накарала да направи снимки от партитата и да ги публикува в социалните мрежи. Като загатне, че Кристиано също е присъствал и се е усамотил с Николета. Разбира се, услужливи „журналисти“ също се включили в конспирацията и раздухали измислицата.

„Роналдо е много атрактивен мъж, но аз си имам своя футболист – сродната ми душа Ники Михайлов. С когото ни е писало да сме заедно още откакто за първи път се видяхме преди повече от 10 години”, четка се на малката перука Николета Лозанова, пише Лупа. И допълва, че днес не би си послужила с подобен евтин пиар ход. Не само, защото е достатъчно известна, но и за да не нарани мъжа до себе си.

Всъщност, жалко най-вече за Ники Михайлов, който в момента е последна резерва в Левски. И единственият му шанс да се отърка у големия футбол е като баджанак на някой истински футболист чрез набора си от палави старлетки.

Източник: lifeonline.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар