Николета Лозанова дори не си е разменила две думи с Роналдо!

Мечтата на прохождащите футболисти Николета Лозанова и португалската златна топка Кристиано Роналдо в крайна сметка не са правили туй-онуй на спуснати завеси. [caption id="attachment_606302" align="aligncenter" width="300"]Николета Николета и Роналдо - нищо подобно![/caption] Препечената на солариум знаменитост от Караджово успя да влезе в списъка на италианския сайт МСН, изброяващ завоевания на футболиста, след като за аферата им се заговори още през 2016 година. Ни Ло обаче сама признала, че в аферата нямало нито зрънце истина.

„Виждала съм се Кристиано два пъти на официални събития – веднъж в Милано и веднъж в Испания. Дори не сме говорили”, признала за измамата пред колежки бившата на Валери Божинов. Тя обяснила още, че вербувала приятеля си Венелин, за да лъже за нея.

Той я придружавал, а тя го накарала да направи снимки от партитата и да ги публикува в социалните мрежи. Като загатне, че Кристиано също е присъствал и се е усамотил с Николета. Разбира се, услужливи "журналисти" също се включили в конспирацията и раздухали измислицата. „Роналдо е много атрактивен мъж, но аз си имам своя футболист – сродната ми душа Ники Михайлов. С когото ни е писало да сме заедно още откакто за първи път се видяхме преди повече от 10 години”, четка се на малката перука Николета Лозанова, пише Лупа. И допълва, че днес не би си послужила с подобен евтин пиар ход. Не само, защото е достатъчно известна, но и за да не нарани мъжа до себе си. Всъщност, жалко най-вече за Ники Михайлов, който в момента е последна резерва в Левски. И единственият му шанс да се отърка у големия футбол е като баджанак на някой истински футболист чрез набора си от палави старлетки. Източник: lifeonline.bg