Ник Джонас разкри как е преборил опасния диабет тип 1! (виж тук)

Ник Джонас разкри как е преборил опасния диабет тип 1! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ник Джонас успял да се пребори с диабет тип 1!

Ник Джонас имал диабет тип 1, заради който за малко не изпаднал в кома. Благодарение на това, че отишъл на лекар навреме, днес той е напълно излекуван. Това призна самият певец в откровено интервю за „Cigar Aficionado“.

Ник Джонас

Ник Джонас вече е напълно излекуван от диабета

Певецът се появи на корицата на изданието. Интересното е, че той е най-младата звезда, снимана с пура в ръка за „лицето“ на изданието.

27-годишният певец разкрива, че на 13 се почувствал зле и имал сериозни усложнения. Лекарите открили, че тялото му не произвежда достатъчно инсулин.

„Оказва се, че ако не бях отишъл в болницата, само 1 ден ме е делял от това да изпадна в кома“, обяснява той. По думите на съпруга на Приянка Чопра, той е преживявал какво ли не, но борбата му с диабета е била доста плашеща, защото тогава бил тийнейджър.

Инсулинови инжекции, специална помпа и хранителен режим помогнали на младия певец да се справи с болестта. Сега Ник Джонас иска да даде пример на много млади хора, които имат подобен проблем. По думите му, той никога не позволил на диабета да попречи на неговия успех.

„Обичам актьорството, защото постоянно ме държи в напрежение. С него никога не се чувствам на място, изцяло изпълнено с комфорт и точно това ми харесва“, споделя още любимият на Приянка Чопра.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар