Хороскоп за 9 октомври, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Сряда ще е приятна за вас. На работното място ви очакват много задължения, но ще се справите с тях бързо и лесно. В личен план вероятно ще имате неразбирателства с някой близък. Очаква ви изненада.

Скорпион
Сряда е напрегната за вас. Вероятно ви е скучно – искате промяна или нещо ново, което да разнообрази живота ви. Помислете какво искате и можете да промените. На работното място ви очаква лек ден. В личен план са възможни неразбирателства с някой близък.

Стрелец
Сряда ще е спокойна за вас. На работното място ще се наложи да завършите задачи за кратко време. Не се безпокойте – ще се справите с лекота. В личен план вероятно имате проблем с някой познат. С един разговор ще изгладите напълно отношенията си.

Козирог
Сряда ще е напрегната, но успешна за вас. На работното място се справяте безупречно с многото си задачи. Възможни са неразбирателства с колеги или с приятели, но това едва ли ще развали настроението ви.

Водолей
Сряда ще е емоционално натоварващ ден за вас. Вероятно сте преуморени. Затова и всеки малък проблем ви се струва огромен. Забавете темпото и мислете, преди да действате. Вечерта ще прекарате в домашен уют с половинката си.

Риби
Сряда ще е лека за вас. Ще срещнете старт познат. Възможно е да погледнете на него по начин, за който не сте се замисляли. На работното място всичко е наред. В личен план са възможни неразбирателства, но те бързо ще се изгладят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар