Хороскоп за 9 октомври, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Сряда ще е натоварен ден за вас, но едва ли ще ви се работи. Направете така, че на работното си място да не сте в лошо настроение. Погледнете от добрата страна на нещата. В личен план всичко е наред.

Телец
Денят ще е успешен за вас. На работното си място се чувствате мотивирани и пълни с енергия. За кратко време ще изпълните голяма част от задълженията си. В личен план нямате проблеми. Леки неразбирателства се очертават с близките.

Близнаци
Сряда ще е спокойна за вас. На работното място, както и в личен план няма да има напрежение. Имате чувството, че нещо ви дърпа назад. Ако трябва, се посъветвайте с някой близък. Вечерта прекарайте в домашен уют.

Рак
Сряда ще е успешна за вас. На работното си място няма да сте много ангажирани. Ако изскочи някакво предизвикателство, приемете го. Ще се чувствате сигурни и готови за него. В личен план са възможни леки недоразумения с близък човек.

Лъв
Денят ви ще е напрегнат. Вероятно имате много недовършена работа. Това може да предизвика конфликти с колеги. Не допускайте те да се отразяват на личния ви живот. Намерете баланс между работата и семейството.

Дева
Сряда ще е лека за вас. На работното си място сте спокойни и уверени. Няма да имате особени затруднения. Вероятно ще получите неочакван доход. Ще прекарате много приятно време със семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар