Ани Цолова сияе от щастие Преглеждания: 9555

Двамата със съпруга й изживяват ренесанс в любовта
0
Оценете този post

Двамата със съпруга й изживяват ренесанс в любовта

Бившата тв водеща Ани Цолова сияе от щастие, след като късметът й се усмихна.

Запознати от близкото й обкръжение издават, че съпругът на Ани Цолова – Васил Мичев вече наближава пенсионна възраст и става все по-трудно да си намери работа.

След като напусна позицията си на оператор в Би Ти Ви и изкара няколко години вкъщи, мъжът на журналистката се е върнал в бранша. Той обаче не е на заплата в някоя медия, а във фирмата на жена си.

Ани Цолова
Двамата със съпруга й изживяват ренесанс в любовта

Васил вече се води съдружник и управител на „Говори, за да те видят“, дружеството, което Ани Цолова основа, след като напусна ефира на Нова тв. Вече година бившата водеща на „Здравей, България“ организира семинари и обучения в сферата на журналистиката. Освен това създава рекламни кампании и видеа за фирми от различни сфери на бизнеса у нас.

Мъжът ѝ Васил бил нейна дясна ръка именно в заснемането на някои от проектите. Срещу хонорар в работата му помага и друг негов колега от Нова тв – Благой Момчилов.

Малко известен факт е, че всъщност съпругът на Цолова е с 15 години по-възрастен от нея. Наскоро Мичев празнувал рожден ден и подкарал 60-ата си година. По всичко личи, че новото професионално начало на жена му се е отразило добре и подмладяващо на оператора.

Васил Мичев се е променил до неузнаваемост

На Ани Цолова вече не й се налага да става в тъмни зори за сутрешния блок и не е изнервена от умора. Напоследък тя дори има време да се задържа все по-често у дома.
Васил Мичев пък е отслабнал значително и от биреното му коремче няма и помен. Прошарената си коса той вече носи с подстрижка нула номер, за да не му личат годините.

След няколко трудни периода в брака си, Ани Цолова най-после изживявала ренесанс на любовта си с Васил.
Въпреки че зад гърба си той има един провален опит за семейство, с Ани прескочили кризата и отново били като влюбени младежи. Припомняме, че първата му жена и дъщеря му Ада, която е студентка, живеят чак в Америка.

Операторът вече не ревнувал журналистката, защото и у дома, и на работен терен били нонстоп рамо до рамо. Очевидно това, че си вадят хляба заедно чрез семейната фирма, не представлява проблем за бюджета им, макар за миналата година Ани да е отчела само 3 хиляди лева приходи от бизнеса си.

Сега обаче получила финансови инжекции от съвместната си работа с големи вериги хранителни магазини и няколко представителства на скъпи автомобили у нас, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.