Щастието се усмихна на Алекс Сърчаджиева

Гласувайте за статията

Най-накрая се вижда лъч светлина в живота й

Щастието най-накрая се усмихна и на Алекс Сърчаджиева.

Шефът на Сатиричния театър – Калин Сърменов е повишил заплатите на всички актьори почти двойно. През новия театрален сезон звездите от трупата, като Алекс Сърчаджиева, Силвия Лулчева, Кирил Ефремов и редица други, ще получават с 40% по-високи надници, похвали се Милото.

Алекс Сърчаджиева

Най-накрая се вижда лъч светлина в живота й

Въпреки, че заплатите им са повишени, парите които ще получават в края на месеца няма да надхвърляли средната за страната брутна заплата от 1200 лева. Заради това повечето от актьорите на щат в Сатирата, както и в останалите театри у нас са принудени да запълват бюджета си и с други изяви.

Най-успешна в момента е Алекс Сърчаджиева, която гледаме и в ролята на водеща на приключенското риалити „Игри на волята“. Освен това тя играе и в две театрални представления – „Терапевти“ и „За какво ни е Дон Кихот?“. В момента по идея на Сърменов, тя подготвя и моноспектакъл, посветен на живота ѝ. Той щял да бъде нейната изповед пред публиката и се очаквало съвсем скоро да бъде обявена и дата за премиерата.

Най-накрая лъч светлина в живота й

Междувременно Алекс Сърчаджиева се справя като героиня, лавирайки между тв изявите си, репетициите и ангажиментите на водеща на корпоративни събития. Актриса не разчита на помощ от никого и сама се справя с битовите сметки, собствените си разходи и тези на дъщеричката си от Иван Ласкин, който ни напусна навръх Йордановден тази година.

9 месеца след внезапната му смърт голямата му любов все още не си е стъпила съвсем на краката. Наскоро Алекс сподели, че снимките на „Игри на волята“ са успели за момент да я откъснат от суровата действителност и неутешимата тъга, но откакто се прибрала отново в София, я налегнали проблемите.

Тя все още изпитвала страх с дъщеричката ѝ да нощуват сами в семейния дом, където с Иван бяха щастливи години наред. Най-често двете гостуват на близките им семейни приятели – рокаджията Димитър Ковачев – Фънки, и съпругата му. От тази есен наследничката на Иван и Александра пък е ученичка вече в трети клас. Актрисата непрестанно се разкъсвала между работните ангажименти на няколко места и воденето на София на училище, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар