Ким Кардашиян кръсти децата си в родната Армения! (още подробности)

Ким Кардашиян кръсти децата си в Армения, но Кание Уест не присъстваше
0

Ким Кардашиян избра Армения за мястото, на което да кръсти децата си!

Американската риалити звезда Ким Кардашиян кръсти децата си по време на посещението си в Армения, предаде Daily Mail.

Ким Кардашиян
Ким Кардашиян кръсти децата си в Армения, но Кание Уест не присъстваше

Церемонията се състоя в град Ечмиадзин, на около двадесетина километра от столицата Ереван. Където е разположена главната християнска катедрала в страната.

Облечена в прилепнала по тялото рокля Кардашиян пристигна в храма с четирите си деца – Псалм, Сейнт, Норт и Чикаго, родени между 2013 и 2019 година. Тя бе придружена от сестра си Кортни Кардашиян, но съпругът й, рапърът Кание Уест, не беше сред присъстващите.

След церемонията риалити звездата позира в продължение на няколко минути за селфита с местните й фенове.

Това е първото посещение на американската знаменитост в Армения от 2015 година насам. Тогава тя гостува в родината на предците си по повод стогодишнината от клането на арменците, извършено от Османската империя. Известно като геноцид спрямо населението на страната.

Във вторник Кардашиян ще продължи посещението си в Армения и се придвижа да произнесе реч пред Световния конгрес на информационните технологии, който се провежда в Ереван.

Предците на Ким по бащина линия са емигрирали навремето в САЩ от Армения, за да избягат от преследванията и кланетата от 1915-1917 година. Армения е първата държава, приела християнството в началото на 4 век сл.Хр, припомня агенцията.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.