Виктория Бекъм разкри: Не излизам без талисмана си! (ето какъв е той)

Виктория Бекъм разкри: Не излизам без талисмана си! (ето какъв е той)
5 (100%) 1 vote

Виктория Бекъм вярва в силата на тези кристали!

Без какво не излиза навън Виктория Бекъм? Въпреки че държи изключително много на своя външен вид и стила си, дизайнерката може да забрави някои гримове или аксесоари.

Виктория Бекъм

Виктория Бекъм разкри какво й носи късмет

Но не и специалните кристали, които й носят късмет. Това разкри тя във свое видео, публикувано в Instagram.

„Едно от нещата, които обичам, са тези малки кристали, които държа в малко пакетче. Те са толкова дребни и тънки, че мога да ги сложа за украса на цветята из къщата. Те привличат положителната енергия“ разкрива Пош Спайс в клипа.

Съпругата на Дейвид Бекъм допълва, че винаги носи една част от кристалчетата в дамската си чанта, защото техният заряд я кара да се чувства по-добре.

Според Ейми Карълтън, специалист по естествени камъни, носенето на определен вид камъни, както прави дизайнерката, има своите предимства.

„Те подпомагат функциите на тялото. Освен това хората могат да медитират, като ги наредят около себе си“, казва още тя и уточнява, че камъчетата поддържат баланса на организма.

Специалистът коментира пред списание „Hello“, че малки кристали като тези, с които Виктория Бекъм не се разделя, трябва да се държат близо до тялото, за предпочитане до кожата. Те излъчват определени вибрации, но колкото по-малки са, толкова по-слаби са и вълните.

Бившата спайска неведнъж е разказвала в интервюта по какъв начин се справя със стреса в ежедневието.

Освен чрез кристалите, които я зареждат с енергия, тя успява да се отърве от натрупаното напрежение като се разхожда сред природата в своето имение или отива на спа.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар