Звезди и предприемачи участват в Големия взрив! (още подробности)

Звезди и предприемачи участват в Големия взрив! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Ето кои ще участват в Големият взрив 2019!

„Големият взрив 2019″ е форум за личностно развитие и предприемачество в Източна Европа, който ще се случи у нас през 23-24 ноември в зала Арена Армеец. Събитието е насочено към предприемачи, фрийлансъри. И всеки, който иска да започне свой бизнес и да живеят по-добър живот.

Големият взрив

Големият взрив ще събере доста звездни персони

Основател и лектор в тазгодишното издание ще бъде Пламен Попов – социален предприемач, мастър в продажбите, автор, съосновател на „Университет за личностно развитие и предприемачество“. Над 15 години опит и повече от 13 бизнес проекта.

Една от първите му големи успешни продажби е договор за 1 000 000 лева на възраст от 25 години. През последните три години развива успешна компания за обучения по личностно развитие, предприемачество и продажби.

Написал е книгата „Предприемачът“, в която разкрива практическия си опит за успеха си и предизвикателствата на пътя си. Съвсем скоро излезе от печат и втората му книга „Победителят“- единственият практически наръчник по предприемачество в България.

Ясар Маркос е сред другите участници. Той е треньор, предприемач от световна класа и един от водещите лектори в България в областта на личностното развитие и най-доброто представяне. Маркос е медик по образование.

След като работи като доктор в Израел, той решава да се отнася към хората по друг начин. Той напусна високоплатената си работа и се посвети на мисията да помогне на всеки, който иска да открие предприемача в себе си.

За пръв път в България ще се състои инфлуенсърски панел, с едни от най-успешните родни инфлуенсъри, водещ от невероятната Ива Екимова – експерт по комуникации, повече от 20 години.

Част от звездните лектори в „Големият взрив“ е и Владимир Караджов от „Бригада „Нов дом“, Наталия Кобилкина – български сексолог и семеен терапевт. Провежда семинари свързани с личностното развитие на жените в България.

Събитието ще мине и с музикален съпровод с рапърът 100 кила, Маги Джанаварова и танцов балет. Билетите са вече в продажба от Bilet.bg и Евентим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар