Култов турски сериал тръгва по Би Ти Ви другата седмица! (виж сюжета му)

Култов турски сериал тръгва по Би Ти Ви другата седмица! (виж сюжета му)
5 (100%) 1 vote

Култов турски сериал тръгва по Би Ти Ви от 16 октомври!

Новият турски сериал „Завинаги“ е новото впечатляващо постижение на турската кино индустрия в сферата на телевизионните сериали, което зрителите на bTV ще могат да гледат от 16 октомври в 20 часа.

турски сериал

Култов турски сериал стартира у нас

Част от талантливия актьорски състав е Йозджан Дениз – любимецът на милиони жени. Вълнуващата история за любов, амбиция и препятствия ще прикове вниманието на публиката от първите минути до самия край.

Поредицата ще се излъчва на гърба на „Откраднат живот“ по конкурентната Нова телевизия. Главната героиня – Сурея (в ролята Аслъ Енвер), е музикален талант с добра професионална реализация и скромен начин на живот.

Израснала в мегаполиса Истанбул, Сурея има по-съвременни разбирания за живота. Всичко обаче се променя завинаги, когато се влюбва във Фарук Боран (Йозджан Дениз) – богат и красив бизнесмен. Семейството на Боран е от най-старите, заможни и аристократични родове в Турция.

Майката, начело на рода, има четирима сина, но любовта й е насочена най-вече към Фарук. За нея е важно синът й да сключи брак с достойна жена, избрана от нея. Любовта обаче между Сурея и Фарук е по-силна и той й предлага брак.

Без да подозира нищо за дълбоките семейни връзки и стари традиции, Сурея приема поканата на Фарук да се запознае с майка му в имението им в Бурса и там да обявят годежа си. Пристигането им е голям шок за амбициозната майка, която не може лесно да приеме непозната девойка.

Сурея се опитва да спечели одобрението на бъдещата си свекърва, но с времето нещата се усложняват и животът в това 400-годишно имение става доста труден за всички негови обитатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар