Радина Кърджилова проговори за отношенията с родителите си

Гласувайте за статията

Радина Кърджилова е силно привързана към баща си

Радина Кърджилова е изключително привързана към своя баща Христо. Тя не крие, че е имала доста бурни младежки години и не обичала да се съобразява с ограниченията, които родителите й поставяли. Тя споделя, че баща й никога не си е позволявал да й посегне. Наказвал я чрез мълчание.

Актрисата е категорична, че никога няма да забрави периода, в който двамата не си разменили нито думичка в продължение на половин година.

Това се случило след поредното закъснение на красавицата да се прибере у дома. На следващата сутрин баща й заминал за чужбина заради служебен ангажимент. Радина направила десетки опити да се свърже с него, но той упорито не й отговарял. Сдобрили се едва след прибирането му в България.

Тя не крие, че баща й не одобрявал нейната връзка с Деян Донков. Но отношенията им се променили след появата на малкия Христо.

Бащата на Радина споделя, че тя също много се е променила след раждането на сина си. Стана е по-мъдра и по-търпелива.

Актрисата не крие, че е началото е била много объркана. Постоянно плачела и се страхувала, че няма да бъде добра майка. Но благодарение на Деян, успяла да се справи и с това, пише ПИК.

Красавицата успя да качи няколко килограма и вече не прилича на анорексичка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар