Паулина от Фермата шокира с това разкритие! (виж тук)

Гласувайте за статията

Паулина от Фермата направи шокиращо разкритие!

Българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас направи шокиращо признание пред сиромасите в риалитито „Фермата: Нов свят“.

Фермата

Паулина от Фермата изля болката си в ефир

Хубавицата, която си спечели прякора Жулиета в шоуто заради процъфтяващия си романс с автомонтьора Краси Джунов, хвана за слушатели маникюристката Силвия и многодетната майка Веселка.

Откровенията й се лееха през прозрочето в триметровата стена, която разделя стопанствата на бедните и богатите в предаването.

„Аз имам гадже, от седем години сме заедно. От една страна всичко е добре, но от друга съм изтърпяла всякакви унижения – от гледна точка на изневери и не само. Приятелят ми многе ме обгрижва, издържа ме финансово, но за седем години преглътнах какви ли не простотии и това ми тежи“, разчувства се Паулина.

Тя разкри, че вижда в беглеца Ромео на „Фермата“ – Краси, малкото камъче, което обръща колата на проблемната й връзка. Ванегас на няколко пъти в шоуто споменаваше партньора си в реалния живот – вносител на ядки от арабски произход. Като най-често го даваше за пример като чужденец, успял да стратира честен бизнес в България.

Фактът, че е обвързана, не й попречи да прибере в леглото си Краси Джунов. Който загърби отбора на сиромасите и прескочи стената, за да бъде близо до нея.

Нашенецът с минало на еротичен модел в Испания и Паулина флиртуват от ден първи в шоуто. А след бягството на Краси близостта им ескалира в целувки и прегръдки на всеки милиметър от територията на чорбаджийската ферма.

На въпроса на Силвия как ще реагира приятелят й на закачката й с Красимир в нацинален ефир, Паулина отвърна най-спокойно: „Ние най-вероятно ще се разделим“.

За разлика от Жулиета, фермерът Ромео има доста по-простичка предистория – той влезе в състезанието със заявката да прави секс и призна, че заради това е зарязал гаджето си порно-звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар