Потрес: В седмия месец Джулиана Гани е качила само 3 килограма!

Гласувайте за статията

Джулиана Гани ще ражда по естествен път, качила е само 3 кила!

Песен на бебето си ще посвети Джулиана Гани. Песента ще е в дует с половинката на моделката – Илиян Найденов. Двамата изчакват да мине раждането и ще мислят за текста на парчето.

Джулиана Гани

Джулиана Гани май продължава да пази диети

Идеята за песен дал фитнесинструкторът. „Ще задвижим нещата, когато мине раждането. Суеверна съм и не искам да правя нищо, преди да се роди бебето“, казва пред вестник „България Днес“ Гани.

Бременността на Джулиана протича нормално. Силиконката, която е в седмия месец е качила само три кила, като отбелязва, че откакто е бременна е изяла само няколко бонбона. По цял ден се движи и е навън.

Тя иска да роди по естествен начин, а терминът и е между Коледа и Нова година. Дано всичко да протече по план, въпреки че много потребители в мрежата останаха потресени от малкото килограми, които Джулиана Гани е качила досега.

И се надяват да не я кара отново на диетата си с плодове, за която споделяше преди време. Тогава стана ясно, че еротичната моделка не си позволява почти никакви калории в стремежа да запази идеалната си фигура.

Нейни познати издадоха, че дори плодовете си консумирала само в определени часове – след 11 преди обед и най-късно до 6 вечерта.

Затова пък любимият й Илиян Найденов, който е нейният личен гуру във фитнеса и диетите, омита почти цял хляб на закуска.

Неговият хранителен режим в момента позволявал да поема огромни количества храна, стига да е полезна за здравето, с доказан произход и издържана в принципите на разделното хранене.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар