Домашна помощница върти къщата и бебето на Наталия Кобилкина!

Домашна помощница върти къщата и бебето на Наталия Кобилкина!
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина разполага с домашна помощница!

Прочутата Наталия Кобилкина опря до помощта на домашна помощница в грижите за детето. Известната сексоложка просто не смогва сама с бебето си, затова наела жена, която да й помага.

Кобилкина

Кобилкина глезена от мъжа си като кралица

Любопитното е, че жената е балийка – нещо, за което съпругът на Наталия – Такис Дретакис много настоявал. Гръцкият милионер си дал сметка, че Наталия не може да се справи с всичко и наел домашна помощница, пише вестник „България днес”.

В началото жената се занимавала само с готвенето и чистенето, но към днешна дата помага на терапевтката и в грижите за детето.

Явно отношенията в семейството на Наталия Кобилкина и Такис вървят отлично и помежду им не са се появили търкания за битовизми. Нати неведнъж е казвала, че мъжът й я глези много, което се потвърждава.

Навремето тя беше разкрила история от интимния си свят с Такис, която шашна мнозина:

„След 2 седмици от запознанството моят мъж ми каза: „Обичам те!“. Замрях и реших, че той се обърка нещо или аз не чух правилно. Обаче той го повтори.

И тогава му отвърнах, че аз не го обичам. Мислех, че след тези думи ще си тръгне, но той остана и ми даде време и аз да се влюбя в него“, доволна е днес сексоложката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар