Стефан Софиянски закъса със здравето (Папарашки снимки)

Стефан Софиянски закъса със здравето (Папарашки снимки)
5 (100%) 1 vote

Стефан Софиянски закъса със здравето

Здравословното състояние на Стефан Софиянски се влошава. Той се придвижва все по-трудно. Фотографите на „Ретро“ щракнаха бившия кмет на столицата. Той е закъсал с краката и трудно изпълнява елементарни ежедневни дейности.

Явно спокойният начин на живот, който води от години, не му се отразява никак добре. Въпреки драстичната промяна във външния му вид, той все още е разпознаван от столичани, които го поздравяват с уважение. Стефан Софиянски също не подминава добронамерените граждани и откликва на желанието им да разговарят с него.

Папараците на изданието щракнаха бившият градоначалник, докато паркира старото си волво в центъра на столицата. Той първо се отби в клона на голяма банка, а след това и в пощата. Последна спирка бе неговият офис. Софиянски не крие, че се е фокусирал върху създаването на нова конституция.

Той намира време и за игра с внуците. Любимото  му кътче за семейна почивка е имението в село Поручик Чунчево, Добричко.

Дъщеря му дъщеря Ива, която е съпруга на сина на Васил Божков – Антон, също предпочита почивката на село пред престоя в луксозен хотел.

Стефан Софиянски се надява, че ще има още внуци. Дълго време тази тема бе болезнена за семейството, тъй като през 2015 година най-голямата му дъщеря Елена загуби първородния си син Камен. Момченцето бе едва на 5 месеца, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар