Половинката на Ути Бъчваров стройна като моделка

Гласувайте за статията

Ути Бъчваров не показва жената, която е спътница в живота му вече 12 години

Ути Бъчваров има връзка с очарователната Мария от 12 години. Но въпреки това, тя не е позната на широката общественост. Малцина от от обкръжението на известния кулинар са виждали жената до него. Рядко той може да бъде засечен на публично място в компанията на майката на близначките си Ружа и Далия, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд”.
В началото на тази седмицата папараците щракнаха звездата на „Вкусно” по време на семейна разходка. Влюбените бяха с една от щерките си.
Другата близначка не беше с тях, тъй като тя бе поверена на грижите на своята баба.
Майката на двете щерки на Ути – Мария е по-голяма от него с 3-4 години. Въпреки, че прехвърлила 50-те, тя се отличава с удивително стройна фигура, на която би завидял дори и топмодел на 20 години.

За семейната разходка дългокраката брюнетка бе заложила на черен клин и разноцветен потник, а известният кулинар на любимата си моряшка фланелка и бермуди.

Но дори и по време на разходката, Бъчваров не спираше да води служебни разговори по мобилния си телефон. Малката му щерка крачеше послушно до него и своята майка, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар