Брадли Купър се запусна след раздялата с Ирина (Снимки)

Гласувайте за статията

Актьорът изглежда щастлив, но не е толкова строен като преди

Раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк се превърна в истински емоционален шок за феновете на известната двойка. Но повечето от почитателите им сега изказват разочарование от външния вид на 44-годиния актьор.

И докато Ирина изглежда ослепително както на червения килим или пък на разходка с дъщеря си Брадли се запусна. В началото той предизвика вълна от критики когато се появи с големи мустаци, които никак не му подхождаха. В последствие се отърва от тях като за кратко време успя да свали и няколко излишни кила. Но не достатъчно.

Брадли Купър преди да си обръсне мустаците
Снимка: Legion-Media

Папараците скоро засякоха Купър по улиците на Ню Йорк докато се разхожда сам. Бившето гадже на руския топ модел бе облечен в сива блуза с дълги ръкави, кафяви панталони и удобни кецове.

Очевидци забелязаха, че той изглежда щастлив, но визията му не е оная, която имаше преди да скъса с Ирина. Лицето му е по-закръглено, а тялото му не е толкова стройно както преди, дори е заформил и коремче.

От папарашките кадри не става ясно дали актьорът просто се е пренебрегнал и не се грижи достатъчно за себе си. Или пък може да се подготвя за нова роля в киното, заради, която трябва да изглежда по този начин. Феновете, обаче се надяват много скоро Брадли Купър да влезе в предишната си форма, предават от lux.fm.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар