Аня Пенчева тотално се състари (Вижте как изглежда на папарашко Фото)

Аня Пенчева тотално се състари (Вижте как изглежда на папарашко Фото)
2.75 (55%) 4 votes

Актрисата няма нищо общо с предишния си имидж на секссимвол

Аня Пенчева бе засечена на сладка раздумка с приятелки пред Народния театър „Иван Вазов”. Тя случайно се срещна със свои дружки , пише Българи днес.

Жените веднага започнаха да се прегръщат и целуват. Яно дълго време не бяха се виждали. Срещата им премина в сладък разговор защото ,много неща имаха да си кажат.

Снимка: ХотАрена

Някои от случайните минувачи, които едва успяха да разпознаят в една от дамите Аня Пенчева с учудване  установиха, че актрисата е неузнаваема и няма и помен от образа й на неостаряващ секс символ, за какъвто се смяташе до скоро тя.

Макар, че 62-годишната Аня си е правила много пластични корекции на лицето то изглежда някак подуто и подпухнало, а кожата й на шията съвсем се е сбръчкала. Прическата й е зле поддържана и косата е направо разрошена, предават от hotarena.net. Добре поне, че бе скрила очите си с тъмни очила защото както казват те са най-големия издайник на възрастта. Няма съмнение, че със слънцезащитния прибор крие торбички под очите и безброй бръчици.

Жалко, защото Аня Пенчева наистина някога бе сексапилна и блестяща, но както казват годините не прощават на никого пък и бил той някога секссимвол.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар