Хороскоп за 8 октомври, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Вторник ще е спокоен за вас. Вероятно ще обмислите бъдещите възможности, които ви предлага работното място. Ще изпълните задълженията си с лекота. В личен план може да се чувствате пренебрегнати от приятел. Опитайте се да говорите с него. Очаква ви интересна новина.

Скорпион
Вторник ще е лек за вас. На работното място ще сте в добро настроение. Възможно е да получите предложение за повишение. В личен план всичко е спокойно. Обърнете внимание на някой близък, когото може да сте пренебрегвали доста време. Вечерта е възможно да излезете с приятели.

Стрелец
Денят ви ще е нормален. В личен план всичко е наред – обърнете внимание на половинката си. На работното място са възможни неразбирателства с колегите. Фокусирайте се върху задълженията си – не си струва да хабите нервите си за незначителни неща. Вечерта ще прекарате ценно време с близките си.

Козирог
Вторник ще е спокоен за вас. На работното място ще се справяте бързо със задачите си. Ще прекарате време с близките си – вероятно ще водите важни разговори с тях. Може да се чувствате пренебрегнати. Не се впрягайте – оставете ги сами за кратко. Очаква ви вълнуваща новина.

Водолей
Вторник ще е лек за вас. Възможно е запознанство с нов колега бързо да прерасне в приятелство. На работното си място може да сте притеснени от бъдещ проект. Бъдете спокойни – бързо ще се отървете от тревогите си. Ще получите добри новини, свързани с финансите ви. В личен план сте спокойни.

Риби
Вторник няма да е лек за вас. На работното място ще се стигне до недоразумения. В личен план също ще има такива, вероятно с близък приятел. Задълженията ви няма да са лесни и бизпроблемни също. Не се впрягайте. Вечерта семейството ще ви разведри. Ще имате възможност да си починете и да помислите спокойно.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар