Хороскоп за 8 октомври – вторник, от Овен до Телец

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Вторник ще е успешен за вас. На работното място всичко е спокойно, но ви очаква промяна. Не се страхувайте от нея – погледнете от добрата страна на нещата. В личен план някой много близък за вас човек ще поиска съвет. Вечерта ще прекарате приятно време в добра компания.

Телец
Вторник ще е натоварващ за вас. На работното място всичко ще е наред, чувствате се сигурни и спокойни. Възможни са притеснения относно здравословни проблеми. Вероятно ще имате конфликт с половинката си. Вечерта се отдайте на релаксиращо време само за себе си.

Близнаци
Днес е прекрасен ден за вас. Вие сте в отлично здраве. На работното място ще се чувствате по-мотивирани от обикновено. Интересни и иновативни идеи ще ви хрумнат. В личен план е възможно да водите важен разговор с половинката си. Насладете се на спокойна вечер у дома.

Рак
Вторник ще е успешен за вас. Работата ви ще минава лесно и бързо, но вие ще искате още и още. Не се преуморявайте. В личен план са вазможни неразбирателства с член от семейството. Останете спокойни и примеслете добре действията си. Скоро отношениято ви ще се оправят.

Лъв
Вторник е стресиращ за вас. На работното място всичко ви се струва много бавно и това ви изнервя. Опитайте се да не обръщате внимание и да се концентрирате върху задълженията си. Възможни са финансови проблеми. В личен план всичко е спокойно. Прекарвайте време с приятели и ще забравите тревогите си.

Дева
Днес едва ли ще е най-добрият ден за вас. На работното място вероятно сте претоварени с отговорности и задължения. Опитайте се да останете спокойни и да запазите хладнокръвие. В личен план са възможни неразбирателства с някой близък, но бързо ще ги преодолеете. Отделете релаксиращо време за себе си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар