Никол Станкулова с нови разкрития за личния си живот (Вижте какво сподели)

Никол Станкулова с нови разкрития за личния си живот (Вижте какво сподели)
5 (100%) 1 vote

Никол Станкулова чака ски сезона

Никол  Станкулова разкри подробности за личния си живот. Водещата на прогнозата за времето сподели как е прекарала лятото. Тя разкри и през какви предизвикателства се изправя всеки ден като майка на момиченце.

„Това лято беше най-различното и вълнуващото досега. Когато животът ти е вече „Плюс един“, лятото е пречупено през съвсем друга призма. Освен хубавите емоции обаче, всяка почивка вече изисква много повече енергия и внимание от моя страна. Майките на малки деца ще ме разберат… Затова съм благодарна и на помощта на родителите ни за шанса за малко тен и слънчеви лъчи все пак“, споделя Станкулова, пише edna.bg.

Никол успешно съчетава грижите за дъщеря си с професионалните ангажименти. „Изобщо не знам как съчетавам, всичко се случва докато бързам и тичам, вече си пея бебешки песни дори в колата. Научих се да излизам от вкъщи само, когато е крайно наложително и да съм много по-организирана и рационална с времето си“, казва натоварената майка.

Никол разкрива и как се поддържа във форма. „Честно казано нямам тайни – както ви казах, не си позволявам да се разхождам по процедури често, така че залагам на това, което мога да направя за себе си вкъщи. Много държа кожата ми да е добре хидратирана във всеки момент, ноктите ми да са чисти и къси и сънят да е в добри количества. Нещо, което съм добавила, е Пилатесът. Старая се да ходя редовно и си тръгвам с добър тонус, добра физическа форма, без да се преуморявам“, споделя Станкулова.

В грижите за кожата си Никол залага на висококачествена козметика. Веднъж седмично тя прави дълбокопочистваща маска и веднъж подхранваща.

Станкулова споделя, че дъщеря й не я гледа докато е в ефир. „Детето не гледа телевизия, но много обича да слуша музика – даже заедно си танцуваме“, разкрива тя.

Никол Станкулова успешно съчетава майчинството и професионалните си ангажименти сн. Инстаграм

Никол Станкулова успешно съчетава майчинството и професионалните си ангажименти сн. Инстаграм

Никол споделя, че когато види, че навън е облачно и студено, се надява дъждът да премине в сняг и да стартира ски сезонът, който тепърва предстои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар