Георги от Игри на волята призна, че обиждал жените, но… не бил такъв!

Георги от Игри на волята призна, че обиждал жените, но… не бил такъв!
5 (100%) 2 votes

Георги от Игри на волята обиждал жените, но не бил такъв…!

През изминалата седмица в поредната елиминационна битка в Игри на волята: България“ отпадна Георги от Прабългари.

Игри на волята

Георги от Игри на волята за участието си в шоуто

„Вече малко повече се успокоих. Не съжалявам, че участвах в предаването, защото то ми донесе неописуема еуфория, която няма да забравя никога”, сподели ямболията в студиото на „Събуди се” първите си чувства след отпадането.

„На хейтърите бих казал, че все пак това е състезание. Някои хора направиха задкулисни игри и неща, които не ми харесаха и затова нещата ескалираха в един момент.

Ако сме на кафе, няма да има проблеми, ще си говорим нормално. Но вътре да живееш толкова време с един хора не е лесно. Има хора, които не зачитат думата достойнство”, заяви бившият Прабългарин.

„Аз мога да кажа за себе си, че съм бил истински в цялата игра, не съм се преструвал. Ако мога да върна лентата назад, няма да променя абсолютно нищо. Така е трябвало да се случи”, призна Георги.

Той беше укоряван за агресивното си поведение към жените в племето и за това, че изгори знамето на отбора си. А както знаем горенето на „собственото“ знаме от време оно се счита за светотатство и е равносилно на предателство.

След излизането си, Георги заяви, че съжалява за по-голямата част от думите си и за знамето, тъй като го е направил в момент на афект.

28-годишният багерист твърди, че в живота не бил такъв – бил кротък и хрисим човек, но се възпламенявал в съревнования и състезания. Тогава проговаряли спортните му хъс и злоба.

Припомняме, че на 4-ти октомври, след като беше коварно номиниран от съотборника си Юлиян, Георги напусна шоуто, след елиминационна битка с Атанас от Траки.

Така той стана 3-ият елиминиран от племето на Прабългарите и четвъртия за сезона на предаването, пише lifeonline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар