Владо Карамазов се крие под маската на Бика в „Маскирания певец“!

Владо Карамазов ли участва в шоуто и се крие зад маската на Бика?!
0

Владо Карамазов ли е Бикът в шоуто по Нова телевизия?!

Съмнения, че Владо Карамазов е надянал маската на Бика в дедективското шоу „Маскираният певец” обикалят мрежата през последните дни. Актьорът от известно време е държи в недоумение роднини и приятели, които са убедени, че участва в риалити предаването.

Владо Карамазов
Владо Карамазов ли участва в шоуто и се крие зад маската на Бика?!

Приближените на актьора са убедени, че той участва в предаването, което интригува зрителите със загадъчност. Откакто шоуто е в ефира, звездата от „Дяволското гърло” е променил навиците си коренно.

За разлика от преди Владо не бил толкова активен в социалните мрежи, рядко споделял клипове и почти не отговарял на позвънявания.

„Станал е много потаен. Крие какво ще прави. Все бил зает, но не казва с какво”, коментират от обкръжението на актьора.

Това обаче може да се обясни и с натоварения му график и репетициите на Карамазов, който от сутрин до вечер е зает с поредното си изпълнение на сцената.

Досега детективския панел изобщо не се е усъмнил, или по-скоро хвърлят прах в очите на публиката. Те са установили единствено, че става дума за актьор, но подозират Филип Аврамов.

Ники Кънчев и компания обаче упорито пропускат няколко жокера. Във визитката си героят обяснява колко много обича да пътува и не се притеснява от това. Карамазов е запален пътешественик и е обиколил над 40 държани.

А влечугото в уликите е тясно свързано с актьора. Преди години, докато беше водещ на „Сървайвър” змия ухапа кмета на Раднево Нончо Воденичаров, който по-късно почина, писа ХотАрена.

Последният жокер е именно костюмът на певеца. Актьорът е зодия телец и в шоуто участва именно в образа на Бика.

Източник: lifeonline.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.