Бате Енчо: Винаги нося маска! (Вижте какво разкри след „Маскираният певец“)

Бате Енчо напусна "Маскираният певец" сн. Фейсбук
0

Бате Енчо е третият отпаднал от „Маскираният певец“

Бате Енчо винаги носи маска. Енчо Данаилов, познат на малки и големи като Бате Енчо, не успя да спечели вота на публиката. Наложи се той да отпадне от бляскавото шоу „Маскираният певец“, което завладя ефира тази есен.

Въпреки че той поднесе едно изключително изпълнения на бразилския хит „Ai se eu te pego“, Бухалът бе предпочетен от зрителите при двубоя и те дадоха подкрепата си за него. След шоуто Енчо разкрива каква маска би предпочел за себе си. „Играл съм с много маски в Пловдивския куклен театър. Любимата ми маска от там беше маската на вълка.

Защо на вълка? Всички мислят, че той е глупавият вълк, в приказките и изобщо навсякъде, той е представен като такъв. В няколко представления съм играл вълци и винаги съм се старал те да бъдат забавни и смешни“, споделя Бате Енчо.

Той разкрива и каква маска му се налага да носи в ежедневието си. „В ежедневието ми се налага да нося винаги една усмихната маска, точно както и Звездата, с една лека, закачлива усмивка. Всеки трябва да носи маска пред останалите хора, а не да показва какви проблеми има, колко е тъжен и какви неприятности го следват в живота. Хората трябва да те възприемат такъв, какъвто искаш да изглеждаш“, казва още Енчо, пише vesti.bg.

Той споделя също, че подобна тайна се опазва трудно от семейството. „Много трудно. Голяма лъжа беше. Като бях млад войник, бях част от секретните войски. Има си техника за тази работа и аз я владея“, споделя Бате Енчо, смеейки се.

След свалянето на маската той се е почувствал много приятно, защото хората в залата са реагирали приятелски. Бате Енчо не крие, че харесва всички костюми в шоуто и би ги облякъл, ако имаше тази възможност.

Бате Енчо напусна "Маскираният певец" сн. Фейсбук
Бате Енчо напусна „Маскираният певец“ сн. Фейсбук

За него „Маскираният певец“ ще остане едно незабравимо преживяване.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.