Бомба: Ричард Гиър и Силвестър Сталоун се сбили заради принцеса Даяна! Преглеждания: 1337

Ричард Гиър и Слай се сбили заради Лейди Ди
0
Оценете този post

Ричард Гиър и Силвестър Сталоун се сбили заради принцеса Даяна!

Английската музикална легенда Елтън Джон ще издаде официалната си автобиографична книга на 15 октомври. В нея разкрива един много любопитен момент за вечер, в която Ричард Гиър и Силвестър Сталоун се скарали заради Лейди Ди.

Ричард Гиър
Ричард Гиър и Слай Сталоун дори се сбили заради Лейди Ди

Докато работел по Цар Лъв в Лондон, Елтън Джон дал вечеря в чест на шефа на студиата Дисни. На нея поканил Ричард Гиър и Слай, които по това време били в Англия. А специален гост била принцеса Даяна, която вече била разделена с принц Чарлз.

По-късно в дома му се разиграла истинска сцена на ревност между двамата актьори, които стигнали до юмручен бой. Причината била Лейди Ди, тъй като и двамата мъжкари искали да я впечатлят.

Това е поредното доказателство, че любимата принцеса на света е умеела да се превръща в истински магнит за всички. Не само за мъжете обаче. Знаем колко много я обичаха децата по света заради нейната щедрост и доброта.

Принцеса Даяна беше близка приятелка и с Краля на попа Майкъл Джексън, с когото часове наред си говорели за радостите, болките и надеждите в живота си. И до днес темата за катастрофата с Лейди Ди си остава една от най-любопитните и мистериозни в света.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.