Преслава удари звучен шамар на завистниците! (виж тук)

Преслава удари звучен шамар на завистниците! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Преслава разказа играта на завистниците!

Преслава има всичко, за което е мечтаела и не се притеснява да го признае. Всъщност звездата на „Пайнер” никога не е имала грандомански желания.

Преслава

Преслава призна, че си има всичко

Добричлийката винаги е казвала, че в началото на кариерата си просто искала да пее. Любовта й към музиката, трудолюбието и вечният стремеж да надгражда явно я превръщат в звездата, която е днес.

Самата Преслава наскоро изтъкна доста по-скромна рецепта: „С повече търпение и когато имаш силно желание, мечтите се превръщат в реалност. Очевидно моите мечти са се превърнали в реалност и дори, малко нескромно ще си призная, че са надминали очакванията ми.

Винаги съм имала огромното желание да пея, да изпея прекрасни песни. Хората да ги слушат с удоволствие, да си ги пеят с мен, когато съм на сцената. Мисля, че получих много повече от всичко, което съм си представяла преди 15 години.”

И допълва, че винаги е била по-умерена и си е пожелавала реално изпълними неща. Хитовата пайнерка вярва, че човек трябва винаги да мечтае.

„Всеки е жив, докато мечтае, докато има мечти все още. Иначе животът няма смисъл”, казва изпълнителката. Тя се радва на сбъднати мечти и в професионален, и в личен план. Щастлива е, а и доста променена. Ако преди е била работохолик, днес се стреми към баланс.

„Вече съм майка. Чисто в професионален план съм същият работохолик, но приоритетите са преподредени. Опитвам се да съчетавам нещата”, казва Преслава. Тя смята, че е изключително важно да запазиш свободата си като творец и да можеш да експериментираш, пише вестник „Уикенд“.

„Музиката се развива и трябва да имаш свободата да направиш навреме крачки във вярната посока. А в личен план – просто трябва да намериш подходящия човек. Тогава всичко е о`кей”, казва Преслава.

Тя признава, че майчинството я променя с всеки изминал ден: „За мен сега животът е нов, преоткривам го. И най-важното – майчинството направи живота ми по-красив…

Семейството, музиката, близките приятели, всички, които ме обичат и които идват да се забавляват с песните ми, те са моето голямо семейство и моята опора“, споделя Преси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар