Криско спря с участията (Вижте как се грижи за бебето)

Гласувайте за статията

Криско не дава подробности за първия си наследник

Криско спира да пее. За щастие на феновете на рапъра това е само за две седмици. Той е решил да си почине от сценичните изяви и да се порадва на първия си наследник. Само преди две седмици Криско съобщи на почитателите си, че е станал баща за първи път.

„Бати стана тати“, написа кратко, точно и ясно Криско в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм към снимка, на която държи бебето. Но той предпочете да не дава повече подробности за наследника си.

Щастливата майка и любима на рапъра също сподели в профила си снимка с бебето. „От днес до края на живота ми ще се грижа за плода на нашата любов“, написа Цвети към кадър, на който целува бебето. Двойката обаче предпочита засега да запази в тайна не само лицето на първия си наследник, но и пола му и подробностите около самото раждане. Затова и Цвети е прикрила лицето на бебето с емотиконка.

Младите родители получиха много поздравления от приятели си, от фенове, както и от колеги на Криско от музикалния жанр.

А само преди броени минути Криско сподели, че излиза в „почивка“ или по-точно – в бащинство, което не е точно почивка. „Две седмици бащинство от днес“, написа рапърът към кадър, на който се радва на бебето и добави два хаштага  – #pochivka и #nebashpochivka.

Феновете на рапъра не спират да го поздравяват, но и да питат за подробности за бебето. Някой се интересуват от пола му, други питат как се казва, а трети се вълнуват от зодията на бебчето. Четвърти пък искат Криско да покаже лицето на първия си наследник без да го крие с емотикони.

Криско излиза в бащинство за две седмици сн. Инстаграм

Криско излиза в бащинство за две седмици сн. Инстаграм

Кога обаче рапърът и неговата любима ще дадат повече подробности за наследника си, можем само да гадаем. Засега всичко около бебето на Криско и Цвети е обвито в тайнственост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар