Христо Стоичков не успя да случи на зетьове!

Модерният ляв Стоичков няма да бъде щастлив тъст стана ясно от следващата новина. След като Мика се раздели със съпруга си Айкут, сега и по-малката дъщеря на футболиста - Христина, се е развела със съпруга си Лука. Само две години след пищната сватба, на която двамата се врекоха във вечна любов. [caption id="attachment_606091" align="aligncenter" width="300"]Стоичков И втората щерка на Стоичков се развежда[/caption] Шанс за любовта на Христина и Лука очевидно няма. Тя изтри всички общи снимки от акаунтите си в социалните мрежи, в това число и кадрите от венчавката им. Според запознати Камата трудно приел развода, но изцяло застанал зад гърба на щерка си и вече дори не контактува с бившия си зет. От няколко месеца насам пък Христина вече не се представя с фамилия на мъжа си. И отново е Стоичкова, което потвърждава новината за тяхната раздяла.

За 5-те години, които Хриси и Лука изкараха в страстна любов, те така и не можаха да станат родители. Макар миналата година да се заговори, че Камата отново ще стане дядо, това се оказа просто слух.

Припомняме, че Христина и Лука се ожениха през лятото на 2016 година на пищна церемония в баровския РИУ Правец. На тържеството присъстваха над 200 гости, като сред тях имаше редица именити спортисти, както и всички съотборници на Стоичков от славното лято на 1994 година. Роклята на булката струваше 5 000 евро и бе дело на дизайнера Валентино. А в разгара на купона таткото нападна неканен репортерски екип, опитал да снима младоженците, припомнят от Ретро. След като последва примера на сестричката и Мика се омъжи за турчина Айкут, когото дори успя да дари със син и така направи Христо Стоичков щастлив дядо. Уви и нейното щастие се оказа краткотрайно и в началото на тази година стана ясно, че любовта между двамата млади, красиви и богати съпрузи си е отишла. Източник: plovp24.bg