Скалата зарадва 100-годишната си почитателка!

Безспорно Дуейн Джонсън-Скалата знае как да сбъдва желания, радвайки своите фенове. Само преди дни той изненада една от най-възрастите си почитателки по случай 100-ия й рожден ден. Записвайки свой видео поздрав към нея, предава Dir.bg. [caption id="attachment_606086" align="aligncenter" width="300"]Скалата Скалата направи своята най-възрастна фенка повече от щастлива[/caption] Внуците на Мари Гроувър казват, че баба им харесва кечиста, днес станал един от най-успешните актьори, от 25 години насам. "Направо си е загубила ума по него", твърдят те. Още докато били в гимназията, Мари често обличала суитшърт с образа на Скалата и им обяснявала колко красив мъж е той. Спокойно може да се каже, че сега тя е получила най-прекрасния подарък за своя юбилей. В деня на личния й празник, нейната внучка Джейми поставя лаптоп в скута й, на който върви песента "Happy Birtday". Но онова, което Гроувър не подозира, е, че тя се изпълнява от нейния любимец. "Това е Скалата!", възкликва рожденичката, поглеждайки екрана и от радост започва да се смее.

"Честит роден ден, скъпа Мари, ти, която днес навършваш 100 години. За мен е чест, че си мой почитател. Изпращам ти много любов и поздравления. Щастлив съм, вероятно както всички около теб, че си се родила и за мен е удоволствие да ти изпратя това съобщение. Сега, прекрасна моя, можеш да хапнеш торта, дори да се напиеш. Изживей най-хубавия си ден, купонясвай здраво!", казва в звездата от "Джуманджи".

През цялото време Джейми записва с телефона си реакциите на своята баба, която седи на фотьойл с преметната през рамо лента, чийто надпис гласи: "На 100 и все така невероятна". Възрастната дама не е на себе си от щастие, докато гледа с умиление монитора, като от време на време невярващо се смее или връща въздушните целувки, които актьорът й дава на кадрите. Когато видео пожеланието приключва, Мари казва: "Обичам те, Скала!" Джейми качва записа в своя Twitter профил, а скоро всички медии биват запленени от него. В коментарите под публикацията се включват дори американски журналисти, които освен че споделят възторга си, пишат, че искат да отразят случилото се. Клипът на Мари Гроувър се излъчва дори и в любимото й тв предаване - "Access Hollywood", като и самият Дуейн Джонсън го споделя в личния си профил в социалната мрежа. За да сбъднат мечтата й, внуците на рожденичката говорили със свой приятел, който познавал човек, работещ с екипа на Джонсън. Разбирайки за хубавия повод, актьорът веднага се съгласил да поздрави жената.