Коко Каменаров и Радина Червенова се отдадоха на живот! (виж тук)

Радина Червенова и Коко Каменаров плажуваха цял месец
0

Коко Каменаров и Радина Червенова на море през целия август!

Константин Каменаров и жена му Радина Червенова изкараха още едно море. Доскорошният директор на БНТ и някогашната водеща на „По света и у нас” плажуваха през целия август. А през втората половина на септември отново събираха тен в един от летните ни курорти.

Радина Червенова
Радина Червенова и Коко Каменаров плажуваха цял месец

„В понеделник, на 30-и, се прибрахме в София. Две седмици преди това от нищото ни се роди идеята да се пуснем пак във ваканция. Както си седяхме вкъщи и си говорехме, изведнъж решихме да заминем за Черноморието, за да закрием сезона”, сподели Коко в откровен разговор с репортер на „Уикенд”.

Припомняме, че наскоро Коко Каменаров и Радина Червенова започнаха нов семеен бизнес. След като и двамата бяха отстранени от БНТ в рамките на няколко месеца, те решили да основат своя фирма.

„Малката компания“ ЕООД се води на името на Каменаров и е основана на 26 юли тази година.  По същото време Коко вече беше отстранен от директорския пост в БНТ след присъда за шофиране в нетрезво състояние. Офисът на новата фирма се намира в София, в близост до Майчин дом.

Капиталът й е 500 лв, а дейността, с която ще се занимава, е медийни консултации, реклама и софтуер. Според запознати идеята за бизнеса е на съпругата на Каменаров и най-вероятно ще му се посвети изцяло, след като стана ясно, че и тя е отстранена от телевизията.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.