Гаф: Елен Колева не може да си научи репликите за спектакъл!

Гаф: Елен Колева не може да си научи репликите за спектакъл!
5 (100%) 2 votes

Елен Колева не може да си научи репликите за спектакъл!

Актрисата Елен Колева изпитва затруднение с наизустяването на сценария, част от новата постановка „Майстори“ на Рачо Стоянов.

Елен Колева

Елен Колева не може да си запомни репликите

Причината е, че текстът е архаичен и голяма част от думите представляват спънка за 35-годишната звезда. Тя ще влезе в ролята на Милкана. А представлението е нещо като копродукция между ловешкия театър и „Нов театър НДК“.

„Милкана е роля, която може би се случва веднъж в живота на всяка атриса, а може и да не й се случи. Тя дойде много изненадващо за мен. Въобще не съм се колебала, след като ми я предложиха“, сподели Колева в ефир, предават от вестник Телеграф.

В момента брюнетката се е фокусирала върху професионалните си ангажименти. Преди време тя призна също, че отскоро се изявява и като диктор. А работата й е да чете книги, които после се записват и слушат на аудиозапис.

Първата записана от Елен книга е „Задната къща” на Ане Франк. Актрисата сподели, че да записва книги е била една от мечтите й като дете и се гордее, че успява да я реализира, пише вестник „България днес”.

Елен не пропусна и да се похвали с новото си начинание в социалните мрежи.

„Представям ви първата си аудиокнига, която е базирана върху действителни събития, описани в дневника на едно малко, но много мъдро и проницателно еврейско момиче! Книгата е на промоция в момента и ще се радвам да опознаете чрез моя глас”, пише Колева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар