Антония Петрова се похвали със зимно море за семейството си!

Антония Петрова се похвали със зимно море за семейството си!
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова на зимно море с мъжа си и детето!

Макар вече да е есен, миската Антония Петрова и съпругът й Ивайло Батинков заведоха сина си на море, разкри самата тя с няколко фотоса в социалните мрежи.

Антония Петрова

Антония Петрова се хвали със семейната си идилия

Тримата са на плажа, в топли дрехи, но с усмивки на лицата. Над фотосите Антония написа: „Снимка на щастието и любовта! Семейството е всичко, което има значение. Смисълът на живота!“.

Впечатление прави и че таткото е облечен в костю, което навежда на мисълта, че той е там по работа, а любимата му жена и наследникът му са неотлъчно с него, предават от вестник Телеграф.

Антония Петрова не спира да рекламира живота си и не допуска някой да я критикува за това. Ето какво беше заявила тя преди време на онези, които недоволстват от постовете и снимките й:

„Интересно, не мога да разбера защо някой има някакви претенции какво пиша аз в личния си, подчертавам личния си профил?! За себе си, за детето си какво публикувам, какво казвам и колко хваля детето си?! Подчертавам в личния си профил, няколко пъти!

Като на някой това не се харесва, да спре да го посещава. А не да ми ръси умни мисли какво и как да живея живота си! Особено хора, които приличат на карикатури. И техните животи, както и тези на децата им са напълно провалени!“, тросна се Петрова-Батинкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар