Мегз без фотошоп и грим – истинска чаровница (Вижте я)

Гласувайте за статията

Мегз се пусна напълно натурална, феновете ахнаха от изненада

Мегз яко се заела да агитира последователите си колкото се може по-малко да използват фотошоп и филтри. Тя е една от първите сред известните  у нас, която качва снимка без никаква обработка и  се показва без капка грим.

На кадъра в социалната мрежа може да се види, че лицето й никак не е съвършено. Вижда се алергия от слънцето, както и други несъвършенства, които дизайнерката до скоро умело замазваше по снимките си.

Мегз напълно натурална
Снимка: Инстаграм

Каканашева смело показа, че  има леки бръчки на някои места, малки пъпчици, не липсват и лунички. Въпреки това тя се сдоби с множество комплименти за постъпката си: „Изглеждаш чудесно без грим”, „Прекрасна си Меги!!!” . Подобни похвали са само малка част от подкрепата, която получи.

Имаше и такива обаче, които я засякоха, че си е правила корекции и няма право да поучва към естественост.  Още повече, че я видели какво представлява в БИГ Брадър.

Миглена Каканашева им затвори устата като каза, че в БИГ Брадър е била съвсем различна, жена, която е била обсебена от работата си и нямала време за близките си. Нито се е хранила, нито спяла, нито се грижела за себе си.

„След три години се чувствам друг човек. Поставям се в центъра на живота си и се грижа за себе си”, добавя Мегз.  А в резултат на това напълняла, косата й почнала буйно да расте и лицето й сияе. Цялата й промяна се дължи на факта, че има положително отношение към себе си, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар