Бизнесмен поискал да купи имота на Слави Трифонов, майка му не дала

Гласувайте за статията
Родната къща на Слави Трифонов в родното му село Тодорово пустее

Макар родната къща на Слави Трифонов в село Тодорово да пустее, тротоарът пред дома се поддържа в перфектно състояние – пише в. „Уикенд“. Затова се грижат кметството и неговите служители.

„Питаме госпожа от селското кметство дали наистина се продава семейната къща на Дългия, построена през 1965 г., както се говори. След като ни скастри и с поглед, и с думи, дамата отсича, че няма да дава никаква информация. Поразмисля и се сеща, че и други хора идвали да оглеждат дома. И те питали дали се продава. Сред тях имало и бизнесмен, който се надявал да я превърне в туристическа атракция, но се отказал от намеренията си, тъй като майката на Слави Трифонов – Здравка, категорично отказала да продаде къщата. Мама Здравка била непреклонна – имотът ще стои заключен, но няма да бъде изтъргуван!“ – пише в. „Уикенд“.

Макар вече от близо 2 години да не живее в Тодорово, майката на Дългия поддържа телефонна връзка с няколко души от селото. Те ѝ докладват за всичко, което се случва с къщата и около къщата. Иначе самият имот не представлявал интерес за жителите на Тодорово, които са убедени, че нито Трифонов, нито пък сестра му ще се върнат да живеят тук – коментира изданието.

Майката на Слави живее при сестра му в Плевен

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар