Корнелия Нинова се ошишка от стрес (Лидерът на БСП заряза диетите – Снимка)

Гласувайте за статията

Предизборни страсти накараха шефката на левицата да му отпусне края

Корнелия Нинова няма време за диети и здравословен начин на живот заради местните избори. Стресът покрай тях я изкара от форма и тя ударно е напълняла.

За да прикрие излишните килограми Нинова се появява често с костюми и ризи с дълги ръкави. Дори и посред лято се стъкваше с по-затворени дрехи, за да скрие едрата си фигура.

Снимка: Ретро

Преди няколко дена обаче червената първа лейди бе на официална вечеря и избра черна рокля. Чиито къси ръкави и изиграха лоша шега. Издадоха колко са наедрели ръцете й, а от фотоса се вижда. че се е наляла и в лице.

От дълго време 50-годишната дама усилено се труди да изглежда младолика и свежа.  А в централата на БСП се шушука, че шефката им скоро е изгладила бръчки с ботокс. Но както казват хората никой не може да избяга от възрастта.

Отслабването обаче ще се окаже кауза пердута за Корнелия. В момента тя нямала никакво излишно време да спазва диети. Преди няколко години тя впечатли парламента, когато се появи отслабнала с 20 кила. Това се случи когато бе уволнена от поста на зам. министър. Тогава се разбра, че тънката й фигура се дължала на иглотерпия.

Сега обаче заради многото си ангажименти му отпуснала края, макар, че от тях няма време да сложи нещо в уста. Явно стресът я предразполага към пълнеене. Иначе Нинова е домошарка и признава, че навън е желязна , а само вкъщи се чувства като истинска жена, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар