Хороскоп за 7 октомври, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
За да се възползвате максимално от възможностите, които съдбата ще ви предостави, старайте се да поддържате позитивна нагласа и да бъдете готови да експериментирате. В понеделник и вторник ще имате чудесно настроение, което не трябва да помрачавате, като се ядосвате за дреболии. Може да се видите с приятели или да имате романтични мигове с половинката си.

Скорпион
Съществува вероятност през периода да сте малко по-лениви, да се отдадете на удоволствия и развлечения. Тези от вас, които творят, ще имат чудесни условия да разгърнат талантите си, а нищо чудно и да привлекат нечие внимание с творбите си. Що се отнася до отношенията ви с околните, включително любовните, те ще са много хармонични.

Стрелец
Периодът е подходящ да се явите на интервю за работа – ако сте на такъв етап, ще направите добро впечатление. Има голяма вероятност да получите подкрепа от приятели, да срещнете съмишленици или да установите нови контакти, които ще ви бъдат полезни за вас в делово отношение.

Козирог
Каквито и амбиции да имате, най-важното условие за реализацията им е да работите в екип и да намерите подходящите сътрудници. Сами едва ли ще постигнете нещо. Някои от вас ще са изнервени през следващите дни – може да изгубите самообладание или да сте по-резки в общуването си. Опитайте се да бъдете по-дипломатични.

Водолей
Периодът е чудесен за пътуване, за придобиване на нов опит и за образование. Появи ли се такава възможност, не мислете прекалено дълго, а я грабнете! Днес и утре много от вас ще бъдат на любовна вълна. Ако сте обвързани, направете нещо вълнуващо и разчупете рутината.

Риби
Има голяма вероятност да се увенчае с успех това, което предприемете в тези направления. Може да установите, че проявявате по-голяма смелост от обичайната. Що се отнася до любовта, там всичко ще тече гладко и няма да срещате спънки.
Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар