Хороскоп за 7 октомври, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
В момента шансовете да постигнете кариерно развитие са доста добри, така че не си губете времето и действайте! Имайте предвид обаче, че няма да стигнете до желания резултат, ако действате хаотично – трябва да сте максимално целенасочени и да работите упорито. Старайте се да постигате разбирателство с хората около себе си.

Телец
Служебната среда ще стане по-благоприятна и ще се размирате по-добре с колегите си. Може да решите да се погрижите за здравето си чрез спорт или здравословно хранене. Не се чудете дали да започнете нов служебен проект или дали да си потърсите нова работа, ако сегашната не ви устройва – сега е моментът да проявите своята амбиция.

Близнаци
Ако възникнат проблеми, ще ги разсрешите само с позитивно мислене. Периодът е много подходящ да опитате да намерите изход от заплетена ситуация, която досега ви е измъчвала. Не е нужно да влагате кой знае какви усилия – ако сте взели правилно решние или сте поели по верния път, тогава всичко ще се случва сравнително лесно и у вас ще се породи усещането, че някой или нещо ви помага.

Рак
Някои от вас ще са изнервени, а нищо чудно и някой да ви изкара от равновесие. Старайте се да не влизате в безсмислени спорове, в които няма да постигнете нищо. Ако в живота ви има човек, който ви потиска, през следващите дни, а и по-нататък през месеца, може да изгубите търпение и да се разгневите. Не се колебайте да защитите себе си, ако чувствате, че злоупотребяват с вас.

Лъв
Ще ви се отрази добре, ако се погрижите за себе си по някакъв начин – купете си нещо хубаво, отидете на парти или си направете нова прическа. Към средата на периода ще трябва да обърнете внимание на по-практичните въпроси, най-вече на финансовите. Добре е да не оставяте недовършени дела в материалната сфера.

Дева
По-добре не предприемайте нови начинания – даже и да го направите, едва ли ще стигнете далеч. Периодът е много подходящ да обърнете по-голямо внимание на себе си, да си осигурите почивка и спокойствие. Ако не се чувствате добре физически или емоционално, намалете темпото.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар