Вижте зетя на Цеци Красимирова (Джудит се стяга за сватба)

Гласувайте за статията

Щерката на Цеци Красимирова е готова да каже заветното „Да“ на любимия си

Дъщерята на Цеци Красимирова – Джудит се похвали преди дни, че вече е сгодена. Новината идва едва 6 месеца след началото на връзката й с нейното гадже. Зетят на Цеци Красимирова е испанец. Той не е популярен в публичното пространство, узна HotArena.

21-годишната Джудит вече носи на безименния си пръст годежен пръстен с черен диамант. Скъпоценният камък на бижуто й е един от най-скъпите диаманти. Младата дама получила подаръка от любимия си по повод навършването на половин година от началото на връзката им.

Едва след като обяви, че вече е сгодена, бъдещата булка показа пръстена в социалните мрежи. За пръв път тя се показа с младежа на сватбата на майка си. Церемонията се състоя през месец май в старинен замък в Барселона.

Още тогава стана ясно, че Джудит е била в компанията на актуалното си гадже.

Със снимките с младия испанец щерката на Красимирова сложи край на спекулациите, че върти любов с най-добрия приятел на своята майка – модела Мариан Кюрпанов. Повод за тази клюка станаха няколко общи снимки, които двамата споделиха в мрежата. Но истината е , че Кюрпанов винаги се отнасял с Джудит като по-възрастен роднина и между двамата никога не е имало интимни отношения, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар