Златко Баретата разжалва дясната си ръка Иво Ториното

Гласувайте за статията
Ивайло Борисов има забрана да стъпва в офисите на доскорошния си бос Златко Баретата

Златомир Иванов, известен в ъндърграунда като Златко Баретата, внезапно е изритал от организацията си доскорошния №2 в йерархията Ивайло Борисов-Ториното – пише в. „Уикенд“, като допълва, че уволнението му е окончателно. Това са разкрили източници до бившия командос.

Разривът между двамата се случил в началото на лятото, а в ъндърграунда се коментират две основни версии за конфликта. Според първата Златомир Иванов е открил липса за милиони левове в охранителната фирма „Аполо Секюрити“, която до месец юни е била управляване от Ториното. Отскоро охранителното дружество е приминало в ръцете на бащата на Златко Баретата – Иван Иванов, а Ториното имал забрана да стъпва в офиса.

Според друга версия Златко Баретата решил да скъса с дългогодишната си дясна ръка, тъй като без негово знание Иво Ториното се замесил в отвличането на Адриан Златков. През есенга на 2017 г. милионерският наследник бе похитен от предрешени като полицаи бандити и върнат 11 дни по-късно след платен откуп. Неофициално се твърди, че автотърговецът Тони Златков е платил 700 хиляди лева за живота на сина си.
Иво Ториното и мутрите му изкараха няколко месеца в ареста, но на 8 февруари 2018 г. бяха освободени заради липса на доказателства срещу тях.

Златко Баретата свали доверието си от Ториното

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар