Благой Георгиев и Златка Райкова отпразнуваха раждането на сина им (Снимки)

Благой Георгиев и Златка Райкова отпразнуваха раждането на сина им (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Вижте как Благой Георгиев и Златка Райкова отпразнуваха раждането на сина им

Златка Райкова и нейният любим Благой Георгиев отпразнуваха появата на общия им наследник. Двойката вдигна парти в известен столичен клуб, след като в началото на тази седмица на бял свят се появи наследник номер 4 на футболиста, пише „България днес“. Щастливата майка реши да кръсти първородния си син на неговия баща – Благой Георгиев младши.

На партито в тематично бебешко синьо присъстваха куп близки и приятели на двойката. Подаръците, които повечето от тях подариха, също бяха опаковани в синьо.

Както вече стана ясно, влюбените подготвят сватба. За това намекна Благой Георгиев в свое интервю, часове след появата на сина му. На въпроса дали не се притеснява, че Благо младши е извънбрачно дете, Благой отвърна, че този факт много скоро ще се промени.

От думите му стана ясно, че следващото щастливо събитие за него и Златка, ще бъде сватбата им. Двамата все още не са насрочили дата, тъй като младата майка иска да бъде в топ форма в паметния ден.

Откакто Благой младши се появи на бял свят, майка му се промени до неузнаваемост. За промяната си сподели самата тя. Злати споделя, че откакто малкият Благо е в живота й тя не спира да плаче и не може да издържи и миг без него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар