Идеален татко! Брадли Купър умили с нови снимки на порасналата си дъщеря (Вижте ги)

Идеален татко! Брадли Купър умили с нови снимки на порасналата си дъщеря (Вижте ги)
3 (60%) 1 vote

Актьорът е баща-мечта, не се отделя от Леа, която все повече започва да прилича на майка си

Изглежда, че след раздялата Брадли Купър и Ирина Шейк са запазили добрите си отношения. На бившите влюбени им се отдаде възможност да се разберат цивилизовано по всички въпроси, свързани с опеката над двегодишната им дъщеря.

И двамата прекарват с малката си принцеса еднакво често. Затова можем да видим Леа с майка си, а после и с татко. Така на една от поредните разходки актьорът бе забелязан в Йю Йорк да носи на ръце любимото си момиченце. Той се държи с нея толкова нежно, усмивката не слиза от лицето му когато са заедно. Вида му бе като на най-щастливия баща на света.

Леа бе облечена с карирана рокля и сив суитшърт с принт. Багажът на момиченцето бе в миниатюрна синя раница, която Брадли носеше в ръка.

Снимки: Инстаграм

Явно на холивудският актьор много по му допада ролята на грижовен баща. Отколкото на любовник-герой. Все още нищо не се знае за негова нова любовна връзка. Но определено се вижда, че времето, което прекарва с дъщеря си го прави истински щастлив, предават от spletnik.ru.

В социалната мрежа тръгна спор между потребителите когато видяха новите снимки. Повечето от тях са на мнение, че колкото по-голяма става Леа съвсем  се променя. И ако в началото тя приличаше на Брадли сега е видно, че е одрала кожата на красивата си майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар