Галена отново бойкотира „Пайнер“

Галена отново бойкотира „Пайнер“
5 (100%) 1 vote

Галена обяви за пореден път бойкот на продуцентите си от „Пайнер“

Галена се подготвя за поредния бойкот срещу продуцентите си от „Пайнер“, шушукат във фолк средите. Певицата се подготвя за американското си турне в края на месец ноември. Изявата й отвъд Океана директно ще отхвърля ангажимента й към големия концерт по случай 18 години телевизия „Планета“, който ще се състои на 3 декември.

Заради отсъствието й по всяка вероятност зрителите ще се по-малко, тъй като Галена е един от лидерите на фолк сцената и несъмнено отсъствието й ще разочарова почитателите на лекия жанр, пише Хот нюлс.

Отсъствието на Галена означава, че честта да закрие концерта ще се падне на Преслава. Запознати коментират, че смядовка умишлено е избрала точно този период за турнето си. Тя не искала за пореден път да излезе на сцената преди Преси, както се случва през последните няколко години. Това не е първо отсъствие на Галена на концерт на медията. Преди години тя не се появи на музикалните награди на Пайнер. Случайно или не, след отсъствието й Митко Пайнера взе решение раздаването на призове да отпадне. От няколко години в музикалната компания вече не се раздават награди. Единственото събитие, за което всички изпълнители се събират, е концертът по повод рождения ден на телевизия „Планета“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар