Джок Полфрийман си купи билет за Австралия

Гласувайте за статията

Джок Полфрийман вече има билет за родината си

Джок Полфрийман вече разполага с билет за Австралия. Това обяви неговият адвокат. Той допълни, че е запознал агенция „Миграция“ с този факт. Въпреки, че на практика Полфрийман има разрешение да напусне страната ни, той не може да го направи. Причината са противоречивите казуси около случая с него. От една страна той има право да напусне България, а от друга не получава разрешение за напускане на общежитието в Бусманци.

Адвокатът му се надява, че много скоро случаят ще се изясни. Междувременно стана ясно, че при напускането на България и завръщането си в родината, Полфрийман ще бъде охраняван като държавен глава. Заедно с него ще пътуват четирима полицаи. Това е още една причина за забавяне на прибирането му в Австралия. Униформените, които ще го придружат, все още нямат издадени визи, научи „България днес“.

Софийският административен съд отхвърли искането на австралиеца за незабавно издаване на разрешително за напускането на общежитието в Бусманци.

Адвокатът му вече е депозирал молба в съда, в която настоява агенция „Миграция“ да преустанови незаконните действия спрямо клиента му, пише „България днес“, позовавайки се на Лекс.бг.

Съдия Елеонора Попова постанови, че предприетите действия срещу Полфрийман не противоречат на установените разпоредби.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар